Skip to main content

LAG Krka, Ulica Kralja Zvonimira 2, Drniš • 022/886-693 • 099/330-4040 • lagkrka@gmail.com

           

LAG "Krka" objavljuje 6. LAG Natječaj

Lokalna akcijska grupa „Krka“ dana 15. svibnja 2023. godine objavljuje šesti LAG natječaj iz Lokalne razvojne strategije LAG-a "Krka" za tip operacije 3.1.1. „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“, a koji je sukladan tipu operacije 7.4.1. iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014. – 2020. godine.

PREDMET NATJEČAJA: Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu za nositelje projekata koji imaju sjedište na području LAG-a "Krka".

Ukupan iznos raspoloživih sredstava po ovom LAG natječaju iznosi 99.981,56 EUR.

VISINA JAVNE POTPORE: po nositelju projekta najviše 50.000 EUR

INTEZITET POTPORE:

  1. do 80% od ukupnih prihvatljivih troškova projekta koji se provodi na području jedinice lokalne samouprave koja se razvrstava u VII. i VIII. skupinu
  2. do 90% od ukupnih prihvatljivih troškova projekta koji se provodi na području jedinice lokalne samouprave koja se razvrstava u V. i VI. skupinu
  3. do 100% od ukupnih prihvatljivih troškova projekta koji se provodi na području jedinice lokalne samouprave koja se razvrstava u I, II., III. i IV. skupinu.

PRIHVATLJIVI PRIJAVITELJI:

  • jedinica lokalne samouprave
  • trgovačko društvo u većinskom vlasništvu jedinica lokalne samouprave
  • javna ustanova neprofitnog karaktera u kojoj su osnivači jedinice lokalne samouprave osim javnih vatrogasnih postrojbi, lokalnih i regionalnih razvojnih agencija, škola
  • udruga koja se bavi humanitarnim i društvenim djelatnostima od posebnog interesa za lokalno stanovništvo i čije su djelatnosti u skladu s ciljnim skupinama i klasifikacijom djelatnosti udruga, povezana s prihvatljivim ulaganjem (isključujući lokalne akcijske grupe, zajednice udruga, zaklade, fundacije)
  • vjerska zajednica koja ima organizacijski oblik na lokalnom nivou i koja se bavi humanitarnim i društvenim djelatnostima od posebnog interesa za lokalno stanovništvo i
  • lokalna akcijska grupa koja je odabrana unutar Programa.

ROK ZA PODNOŠENJE PRIJAVA: od 5. lipnja 2023. godine do 7. kolovoza 2023. godine

Pitanja s jasno naznačenom referencom na ovaj Natječaj moguće je poslati od dana objave natječaja do najkasnije 15 dana prije isteka roka za podnošenje prijava projekata isključivo putem e-pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Odgovori će se objaviti na mrežnoj stranici www.lag-krka.hr (LAG Natječaji).

Za potrebe informiranja i pripreme potencijalnih prijavitelja na ovaj LAG Natječaj biti će održana radionica. Termin održavanja radionice biti će naknadno objavljen.

Tekst natječaja s pripadajućim obrascima, prilozima, uvjetima natječaja i prijave možete preuzeti u nastavku.

Dokumenti za preuzimanje

1. TEKST NATJEČAJA 538 KB PDF
2. TEKST NATJEČAJA - NEVAŽEĆA VERZIJA 507 KB PDF
3. OBRASCI (2) 109 KB ZIP
4. PRILOZI (11) 2,69 MB ZIP

Naši članovi su predstavnici javnog, civilnog i gospodarskog sektora.

Želite se učlaniti?