VAŽNO

Anketa LAG-a "KRKA"

S ciljem što učinkovitije provedbe Lokalne razvojne strategije LAG–a "KRKA", pripremili smo anonimnu anketu kako bi financiranje projekata na području LAG–a "KRKA" bilo utemeljeno prema stvarnim potrebama na terenu. Molimo sve potencijalne korisnike da izdvoje trenutak svog vremena i popune anketu, jer će se prema podatcima prikupljenim anketiranjem, odabrati područja ulaganja. Anketa je anonimna i nalazi se OVDJE. Unaprijed se zahvaljujemo na Vašoj suradnji!

Lokalna razvojna strategija LAG-a KRKA za razdoblje od 2014. – 2020.

Upravni odbor LAG-a KRKA na 18. sjednici održanoj 21. ožujka u Drnišu donio je Odluku o usvajanju Lokalne razvojne strategije LAG-a KRKA za razdoblje od 2014. – 2020., čime je ispunjena obveza koju je LAG KRKA imao temeljem Odluke o dodjeli sredstava potpore za Podmjeru 19.1. “Pripremna pomoć” – provedbu tipa operacije 19.1.1. “Pripremna pomoć”. 

PRILOŽENI DOKUMENTI:
Br. Opis datoteke Tip Veličina Preuzimanje
1. Lokalna razvojna strategija Lokalne akcijske grupe Krka za razdoblje 2014. - 2020. 1,55 MB
2. DODATAK 1. Analitičke podloge 954 KB
3. DODATAK 2. Popis nadređenih strateških dokumenata i njihovih prioriteta / ciljeva 285 KB
4. DODATAK 3. Spisak sudionika u izradi LRS i popisne liste sudionika na radionicama 1,82 MB
5. DODATAK 4. Popis članova Skupštine, Upravnog i Nadzornog odbora LAG-a Krka, te informacije o zaposlenicima LAG-a kao i drugim istaknutim članovima s iskustvom u provedbi EU projekata 411 KB
6. DODATAK 5. Popis gradova, općina i naselja LAG-a Krka s brojem stanovnika prema popisu iz 2011. godine 315 KB
7. DODATAK 6. Opis tipova operacija s definiranim korisnicima, aktivnostima, uvjetima prihvatljivosti, iznosima i intezitetima potpora, prihvatljivim i neprihvatljivim troškovima te kriterijima odabira projekata 0,97 MB
8. DODATAK 7. Rizici provedbe LRS LAG-a Krka i mjere za njihovo ublažavanje 270 KB

Deklaracija prvog Hrvatskog ruralnog parlamenta

Deklaracija sadrži poruke i prijedloge koje više od dvjesto sudionika Hrvatskog ruralnog parlamenta, predstavnika različitih skupina dionika ruralnog razvoja u Hrvatskoj, upućuje donositeljima odluka na europskoj, nacionalnoj i na regionalnim razinama.

Sudionici Hrvatskog ruralnog parlamenta prihvatili su uvodni tekst Deklaracije u Belom Manastiru 18. travnja 2015. Tekst je potom dopunjen zaključcima tematskih skupina i radionica koje su održane u okviru Parlamenta. Nakon provedenih rasprava, konačni tekst Deklaracije usvojio je Upravni odbor HMRR- a na svojoj 28. sjednici održanoj 7. srpnja 2015.

PRILOŽENI DOKUMENTI:
Br. Opis datoteke Tip Veličina Preuzimanje
1. DEKLARACIJA PRVOG HRVATSKOG RURALNOG PARLAMENTA 80,2 KB

Pristupnica za članstvo u LAG-u Krka

PRILOŽENI DOKUMENTI:
Br. Opis datoteke Tip Veličina Preuzimanje
1. PRISTUPNICA ZA ČLANSTVO U LAG-u KRKA (PDF format) 203 KB
2. PRISTUPNICA ZA ČLANSTVO U LAG-u KRKA (MS Word format) 90 KB
  • 1
  • 2

Sadržaj ovog promotivnog materijala isključiva je odgovornost LAG-a "Krka" i ne odražava nužno stajališta EU.